PRIBINÁČIK S RÍBEZĽAMI

INGREDIENCIE:

  • 1ks proteínového vanilkového pudingu v prášku
  • 400ml mandľového mlieka
  • 120g jemného nízkotučného tvarohu
  • 30g erythritolu
  • 30g trstinového cukru (nie tmavého)
  • 150g červených ríbezlí
  • 30g trstinového cukru
  • 1/2 lyžičky kukuričného škrobu
  • 30-40ks piškót

POSTUP: Z prášku a mlieka uvaríme hustejší puding. Po odstavení z plameňa osladíme erithrytolom a cukrom. Necháme vychladnúť a vmiešame tvaroh.

V druhom hrnci privedieme k varu ríbezle aj s ich šťavou. Ak máte čerstvé, prilejte trochu vody. Prisypeme cukor a varíme asi 10 minút. Ku koncu zahustíme škrobom s trochou vody. Takisto necháme vychladnúť.

Potom už len vrstvíme do pohárikov a prekladáme piškótami. Chutí to ako pribinák s ovocím 🙂

POZNÁMKA: Toto množstvo vyjde na 3 porcie.

Jedna porcia obsahuje: 294kcal

Bielkoviny: 11g      Sacharidy: 64,4g      Tuky: 3g      Vláknina: 4,3g