Pravdepodobne veľa blogerov môjho druhu strašne dlho premýšľa, aký recept ako prvý uverejní na svoj nový, voňavý blog. Ktorý bude mať tú česť? Ja som rozmýšľala asi tak 5 sekúnd. Bolo to jasné. Trhanec nie je žiadna veda. On sa vám vlastne nesmie podariť, aby sa podaril.

Mimochodom táto fotka bola vybraná ako fotka dňa na @daybyme.

Celá táto porcia má rovnako veľa bielkovín ako sacharidov a to ma na tom baví.
Na panvicu som vyliala rozmixovaný:

  • 1 banán
  • 1 vajce
  • 50ml sójového mlieka
  • 30g práškového proteínu (slaný karamel alebo iný)
  • 20g jemných ovsených vločiek
  • perníkové korenie
  • štipku kypriaceho prášku

Pred otočením na druhú stranu som ho obracačkou rozdelila na štyri časti a každú časť zvrtla osobitne. Keď sa potrhajú, len dobre. Tadá!

Pod kopou karamelového Ehrmann pudingu, tvarohu a arašidového masla Šufan je výživná lakocinka. Dobrú chuť!