Vitajte na mojom čerstvom, voňavom blogu!

Teším sa z neho, ale že fest. Je to môj prvý blog a toto prvý článok, takže sa patrí vám prezradiť, o čom to tu celé bude.

O mne, Anete Ora, ste si už pravdepodobne prečítali v sekcii Toto som ja. Ak nie, urobte to.

Tento blog bude zameraný na to, čo si zhruba predstavíte pod pojmom fitness. Toto slovo síce nerada používam ale vystihuje životný štýl, ktorý milujem. Veľmi rada ho ale delím na tri oblasti. Môj „fitness“ život totiž pozostáva z tréningu, výživy a myslenia. A práve v tomto duchu sa budú niesť aj moje články, ktoré budem deliť do týchto kategórií. Som toho názoru, že jedno bez druhého, ani bez tretieho, nedáva zmysel. Všetko spolu musí hrať a dopĺňať sa.

Niektoré články budú možno krátke, ale za to výstižné a hlavne úprimné. A preto sa aj výstižne budú volať FitFacts.

No a čo by to bol za blog bez receptov? Tých je síce k dnešnému dňu vymyslených už fakt dosť, ale každý to robí inak a stačí obmeniť jednu či dve ingrediencie a je z toho hneď niečo, čo ste ešte nevarili. Takže vás pozývam do mojej Trainer’s Kitchen.

A na záver dúfam, že vám nevadí angličtina. Mám dosť v obľube občas použiť anglické výrazy. Urobia všetko zaujímavejším, a povedzme si pravdu, mali by sme kráčať s dobou.