SIVEN V TYMIÁNOVEJ KRUSTE
INGREDIENCIE:
- 200g sivena amerického
- 2PL kukuričnej strúhanky
- 2 strúčiky cesnaku
- 2 vetvičky tymiánu
- 20g masla
- 1ks šalátu little gem
- 1 lyžička plnotučnej horčice
- 1PL olivového oleja
- soľ
- biele mleté korenie
POSTUP: Rúru nastavíme na 180 stupňov. Sivena vyfiletujeme na dva pekné kúsky. V miske zmiešame zmäknuté maslo, lístky tymiánu, prelisovaný cesnak a strúhanku. Filety dáme na plech vystlaný papierom na pečenie, osolíme a okoreníme. Navrch rozprestrieme vzniknutú zmes a dobre popritláčame. Pečieme asi 25 minút.
Šalát pokrájame nadrobno a vo veľkej mise zmiešame s olejom, horčicou a trochou soli.
Podávame hneď. Mňam!
Táto porcia obsahuje: 518kcal
Bielkoviny: 35,7g Sacharidy: 6g Tuky: 39,1g Vláknina: 1,5g