SIVEN V TYMIÁNOVEJ KRUSTE

INGREDIENCIE:

  • 200g sivena amerického
  • 2PL kukuričnej strúhanky
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 vetvičky tymiánu
  • 20g masla
  • 1ks šalátu little gem
  • 1 lyžička plnotučnej horčice
  • 1PL olivového oleja
  • soľ
  • biele mleté korenie

POSTUP: Rúru nastavíme na 180 stupňov. Sivena vyfiletujeme na dva pekné kúsky. V miske zmiešame zmäknuté maslo, lístky tymiánu, prelisovaný cesnak a strúhanku. Filety dáme na plech vystlaný papierom na pečenie, osolíme a okoreníme. Navrch rozprestrieme vzniknutú zmes a dobre popritláčame. Pečieme asi 25 minút.

Šalát pokrájame nadrobno a vo veľkej mise zmiešame s olejom, horčicou a trochou soli.

Podávame hneď. Mňam!

Táto porcia obsahuje: 518kcal

Bielkoviny: 35,7g      Sacharidy: 6g      Tuky: 39,1g      Vláknina: 1,5g