TEPLÝ ŠALÁT S TEMPEHOM

INGREDIENCIE:

  • 50g bulguru
  • 100g údeného tempehu
  • 70g tmavého cíceru z konzervy
  • 100g mrkvy
  • 1 jarná cibuľka
  • 1PL sezamového oleja
  • 2PL sójovej omáčky
  • 1PL vínneho octa

POSTUP: Bulgur uvaríme v neosolenej vode. Mrkvu a cibuľku nakrájame na tenšie kolieska, tempeh na pásiky.

Mrkvu s cibuľkou krátko opražíme na suchej panvici. Dáme do misky, pridáme uvarený bulgur, cícer a dochutíme olejom, omáčkou a octom.

Tempeh opražíme na suchej panvici dochrumkava. Položíme ho na šalát a zjeme 🙂

Táto porcia obsahuje: 642kcal

Bielkoviny: 31,8g     Sacharidy: 68,4g     Tuky: 26,8g     Vláknina: 14,3g